אז בין אם רק עכשיו אתם מתחילים להתנסות בהכנת קוקטיילים, ולומדים להעריך את הטעם הטוב של משקאות חריפים, ובין אם אתם מערבבים משקאות כבר שנים,
סדנת האלכוהול בהנחיית זיו מנור, מיקסולוג עם יותר מ-15 שנות ניסיון בתחום, תלמד אתכם איך להקים בר משקאות ביתי שלא רק שיש בו את כל הכלים החיוניים, אלא כזה שגם נראה יפה, ומעורר השראה וחשק להתנסות בטעמים ומשקאות חדשים.
מסיבה טובה היא כמו קוקטייל טוב, רק צריך לדעת את המינונים המדויקים
אז אם כבר הבנתם שאתם לא הולכים להתפשר על איכות ומקוריות האירוע שלכם, והחלטתם שאתם הולכים לארגן אירוע בלתי נשכח, בואו נדבר רגע על סדנת קוקטיילים ביתית. כן, סדנת קוקטיילים פרימיום אצלכם בסלון. הטוויסט המושלם למסיבה שלכם.
את הסדנה מעביר זיו מנור, מיקסולוג עם ניסיון של 15 שנים בתחום. עכשיו, אתם בטח תוהים מה זה מיקסולוג ומתביישים לשאול. אז האמת היא שזה לא כל כך מסובך. מיקסולוג הוא מומחה לערבוב וזיקוק משקאות.
לא אומר לכם הרבה? לא חשוב, כי כל מה שאתם צריכים לדעת על בר משקאות ביתי שמגיע עד אליכם, זה שכל לגימה בערב הזה תהיה בצבע ובטעם שלא הכרתם.
זוכרים את הפעם האחרונה שבה חגגתם אירוע טוב? שחזרתם הביתה ואמרתם לעצמכם: "וואו"!
עזבו את זה, זוכרים אירוע שהשתתפתם בו ולא רציתם לחזור הביתה? כן? מעולה. לא? גם מעולה!
יש לכם כאן הזדמנות לארגן מסיבה שאף אורח לא יישאר אדיש אליה.
אתם הולכים לקבל מבול של הודעות תודה, ולשלוח בעצמכם למנחה המקצועי שלכם שפע של הודעות תודה בווצאפ, עם תמונות שמתעדות את הרגעים המרגשים, אבל שום דבר לא ישתווה להרגשה הטובה שמגיעה עם הידיעה שעשיתם טוב על הלב למישהו שאתם אוהבים.
קל להתפצל במסיבות לקבוצות קטנות וסגורות, אבל לא במקרה הזה. באירוע שלכם, כולם ירצו להתגודד ליד בר משקאות ביתי חדש ואטרקטיבי, וליהנות מחוויה שיתופית שתיצור הרגשה של חיבור ושייכות, במיוחד אם אתם מתכננים אירוע שכולל מספר מעגלים חברתיים. בקיצור, תתכוננו "לשבור את הקרח", תרתי משמע (סורי, זה ממש התבקש).
במהלך סדנת קוקטיילים תלמדו להעשיר את חוויית השתייה שלכם, תלמדו איך להתנהג נכון עם אלכוהול ואיך לשלב אותו גם בעולם הבישול והאפייה, ותשמעו עובדות וסיפורים מעניינים. ואם זה נשמע לכם קצת מדאיג, אז תרגיעו. זיו מנור מנחה אירועים בגישה אינטראקטיבית ולא בגישת מורה ומחנך, כך שאתם יכולים לשכוח מהרצאות יבשות.
דרך אגב, ידעתם שהמקור למילה וודקה מגיע מלטינית, ופירושו "וויטה", כלומר, "חיים"? אז כן, לא מספיק לדעת איך לשתות אלכוהול. כדי שהוא יהפוך להיות כוכב בר משקאות ביתי והחבר הטוב החדש שלכם, כדאי להכיר גם את ההיסטוריה שלו ולכבד אותה.
בסיום האירוע, כל אורח יקבל חוברת מתכוני קוקטיילים, ועם הידע המקצועי שרכשתם, תוכלו להיות כמעט מיקסולוגים, ולהתחיל לתכנן את האירוח הבא שלכם, עם חוויה מיוחדת וטעם של עוד. והפלוס הכי גדול? (בעצם אחד מתחת לפריווילגיה שבלהיות מארגן על חלל): לא תסיימו את הערב הזה עם האנג-אובר.
כי ככה זה כשמערבבים אלכוהול איכותי בגישה מקצועית.
אז רגע לפני שאתם מזמינים אירוע של בר משקאות ביתי שמגיע עד אליכם, ורגע לפני שאתם הופכים לאשפי קוקטיילים בעצמכם, קחו לכם רגע להתאמן.
כל מה שאתם צריכים זה כוס מרגריטה (גביע רחב ושטוח), טקילה איכותית (עדיפות לבלאנקו), ליקר תפוזים, סאוור (מיץ לימון עם מי סוכר), מלח ושייקר.
אם אין לכם שייקר בבית, זה בסדר, אתם יכולים להשתמש גם בצנצנת או כל כלי שתוכלו לסגור ולערבב בעזרתו.
אחרי שהכנתם את המרכיבים, מחזיקים את הכוס ומעבירים לאורך הקצה פלח לימון (בעונה עדיף להשתמש בליים, הם קטנים יותר, עסיסיים ובלי חרצנים).
טובלים את הצד החיצוני של הכוס בקערת מלח ומסובבים אותה ככה שהמלח יידבק על השפה החיצונית. לא צריך יותר מדי מלח, גם על חצי זה בסדר, רק תוודאו שהמלח לא נכנס לתוך הכוס.
ממלאים חצי מהכלי בקרח, תוסיפו 60 מ"ל טקילה, 40 מ"ל ליקר תפוזים ו-20 מ"ל סאוור.
סוגרים את הכלי ומשקשקים היטב. ברגע שתפסיקו לשמוע את הצליל של הקרח, ותרגישו שהכלי קר תדעו שהקוקטייל מוכן.
עכשיו מגיע הזמן למזוג את הקוקטייל לכוס. אם עבר עליכם יום קשה, אתם יכולים למזוג בלי הקרח, להוסיף פלח לימון טרי מעל ו-וואלה!
מזמינים כמה חברים, או מישהו אהוב במיוחד, או שאפילו יוצאים לבד למרפסת או לגינה, ונהנים ממרגריטה חמוצה מלוחה וקלילה.
בכיף! זה בדיוק הזמן להישאר קצת באתר ולקרוא עוד על הסדנאות שזיו מעביר. הוא יצליח לסחוף ולהדביק גם אתכם באנרגיות ובקסם שלו.
בלי כל ספק, בר אלכוהול ביתי ישדרג את האירוע שלכם. כי לפעמים צריך לקחת הפסקה קטנה מהחיים, פשוט לעשות כיף, ולשתות איזה קוקטייל טוב.
סדנת קוקטיילים איכותית של זיו מנור עם חבילת אלכוהל במתנה
דברו איתי