הקוקטיילים מסדנת הקוקטיילים של זיו מנור
קוקטייל אוכמניות מדליק An exotic blueberry cocktail
אופן הכנה : מזיגה ישירה לכוס
חצי מגובהה כוס גבוהה ממלאים בקרח
מוסיפים 60 מ"ל ליקר אוכמניות
מוסיפים 20 מ"ל סאוור
סוגרים עם שוופס ראשן קר
מוסיפים קשית וסטירר
ומקשטים עם פרוסות לימון חתוכות לחצי ומונחות בתוך הכוס
קוקטייל טרופי מאוהב A tropical cocktail in love
אופן הכנה : משקשקים
חצי מגובהה השייקר ממלאים בקרח
מוסיפים 60 מ"ל ליקר פסיפלורה
מוסיפים 60 מ"ל ליקר ליצ'י
מוסיפים 20 מ"ל סאוור
משקשקים היטב עד שלא שומעים את הקרח
מוזגים עד לכדי 1/2 מגובהה כוס נמוכה
משלימים עם שוופס ביטר לימון קר
מוסיפים קשית וסטירר
ומקשטים עם גלגל תפוז פרוס דק ועל שפת הכוס
קוקטייל גלידה מפתה A tempting ice cream cocktail
אופן הכנה : בלנדר
חצי מגובהה כוס הבלנדר שמים קרח
מוסיפים 60 מ"ל ליקר שוקולד מריר
מוסיפים 250 גרם גלידה איכותית וניל עוגיות
מפעילים את הבלנדר עד לקבל מרקם סמיך של ברד
מוזגים לכוסות יפות ומגישים
אופציונאלי זילוף של קצפת מעל
קינוח טרמיסו חתיך Tiramisu dessert
אופן הכנה : בלנדר
חצי מגובהה כוס הבלנדר שמים קרח
מוסיפים 60 מ"ל ליקר כרמל
מוסיפים 20 מ"ל טסטר צ'ויס
מוסיפים 250 גרם גלידה איכותית ריבת חלב
מפעילים את הבלנדר עד לקבל מרקם סמיך של ברד
מוזגים לגביעי גלידה
מכינים כתר על גביע הגלידה עם הנוזל וקוקוס/ נס קפה ומוזגים באהבה
שלכם , זיו מנור