בניית בר משקאות איכותי בסלון ביתכם
שתיית המשקאות האלכוהוליים הפכו למדורת השבט וחברים רבים ובני משפחה נוהגים להיפגש בעיקר בסופי שבוע כדי ליהנות ממשקאות איכותיים ומקוקטיילים מפתיעים.
זיו מנור מסביר בתוכנית הבוקר של ערוץ 13 עם ליאור קינן ואור הלר, כי מעבר לנושא השתייה יש כאן ממד חשוב של עשיית רושם על האורחים ולכן הבר הביתי לא ימוקם במרתף, אלא במרכזו של הסלון כך שאפשר להציג את המשקאות, לשקשק, לערבב ולמזוג לכוסות יפהפיות.
שורת המשקאות תכלול יינות אדומים ולבנים משובחים, מבחר גדול של וודקה, וואן גוך בשלל טעמים, משקאות המבוססים על סוגי פירות כמו חמוציות, אוכמניות, תפוזים, אשכוליות לימון ועוד.
הניסיון רב השנים של זיו מנור בתחום זה מאפשר לו לייעץ לכל מי שמעוניין להקים בר בייתי, אילו משקאות כדאי שיהיו בו בהישג יד, כך שיקלעו לטעמים השונים של בני הבית ואורחיהם.
לאחר תצוגת התכלית, כל הסובבים ייהנו מאירוח נפלא, אשר יכלול גם משקאות וקוקטיילים מדהימים.
רקיחת קוקטיילים משובחים
זיו מנור מגיש כוס צ'ייסר של וודקה אמריקאית בעלת טעם מתקתק של תירס שהוא ללא גלוטן.
בהמשך, יציע משקה אשר כולל את המשקה הפופולארי קוסמופוליטן, אשר מכיל % 40 אלכוהול, ישקשק אותו עם עלי בזיליקום, סוור ובשלב האחרון יערבב אותו עם מיץ חמוציות. ערבוב של כל הטעמים הייחודיים הללו יצר מיקס מטורף של משקה טעים במיוחד אשר הוא בעל מראה צבעוני ומוגש בכוסות מעוררי רושם רב.
שתיית יינות קלאסיים
קיימת תורה שלמה אשר קשורה לאופן שתיית היינות, כדי ליהנות מהם מומלץ לפתוח את הבקבוק ולהשאירו כך שעה אחת. לאחר מכן, מוזגים את התכולה לדיקנט אשר פותח את הטעמים, וכך היין ייפתח במשך שעתיים עד שלוש שעות ולאחר מכן טעמו יהיה משובח פי כמה.
לאחר המזיגה האיטית לכל מרחב הכוס אשר אוחזים אותה תמיד מהרגל, מומלץ להריח, ליהנות מהארומה הנכנסת לאף ורק אחר כך ליהנות מטעמו של המשקה הנפלא. יין אדום שיימזג לכוסות יפהפיים בארוחה בשרית ייצור אווירה נפלאה ושילוב מנצח עם כל הטעמים.
משקאות בעלי מתיקות יוצאת דופן
לצורך חיזוק טעמם של משקאות ספציפיים, מצפים מראש את החלק העליון של הכוסות בסוור, גרנדין אדום וסוכר וכך כל מי ששותה את המשקה מתווספת לו מתיקות יוצאת דופן, אשר עושה את ההבדל התהומי בין משקה רגיל למשקה מנצח.
זיו מנור ותחום המשקאות
תחום המשקאות הוא תחום מרתק ולאורך שנים רבות זיו מנור העמיק את הידע שלו תוך למידה מתמדת על כל הרבדים של תחום זה. סוגי המשקאות אשר מיוצרים בכל מקום בעולם, בירות והכנת קוקטיילים. כמו כן מיזוג תוספות של פירות טריים או יבשים, ירקות והרבה מאד מאכלים נוספים אשר משתלבים בהכנת הקוקטיילים והופכים אותם לטעמים המשתווים לטעמי גן-עדן.
בזכות הידע הרב שהוא צבר, זיו מנור מוזמן פעמים רבות לאולפני הטלוויזיה כדי לספר בתוכניות השונות על האפשרויות הרבות של המשקאות אשר כדאי לשתות אשר כוללים אלכוהול, משקאות שיכר, יינות בטיב מעולה והפתעות נוספות.
גם אתם רוצים סדנת קוקטיילים בלתי נשכחת עם זיו מנור? להזמנות: 052-2457843
סדנת קוקטיילים בסטייל של זיו מנור עם הפתעות מגניבות