הכנת פונצ'ים ביתיים
פונץ' חם או קר יוצר עניין ואווירה טובה , מגיע בדרך כלל באחוזי אלכוהול נמוכים בשילוב פירות. מקור השם פונץ' הוא במילה ההינדית פאנץ'
שפירושה "חמש", על שם חמשת המרכיבים מהם עשוי הפונץ' במתכונתו המסורתית.
ניתן להשתמש בבסיס להכנת הפונץ' עם רום בהיר או רום מתובל וניתן להשתמש עם יינות לבנים ואדומים תלוי
בעוצמת הפונץ' ואחוזי האלכוהול שנרצה להכין לאורחים.
הכנת פונץ' חם על ידי זיו מנור אמן חוויית האלכוהול
יש להכין פונצ'ים חמים כחצי שעה בלי מכסה על מנת שריחות הפונץ' יתפשטו בכל הבית. בהכנת פונץ' חם מומלץ להכין קרמל (מים וסוכר)
ואז למזוג את כל המרכיבים ובעת מזיגת הפונץ' החם לכוסות רגע לפני ההגשה לאורחים להוסיף 4 קוביות של שוקולד מריר.
הפירות המומלצים לפונץ' חם: תפוזים, שזיפים, ענבים אדומים, דובדבנים אדומים
עשבי תיבול מומלצים להשרייה: ריחן , ארגולה , מרווה
איך להכין פונץ' קר
פונץ' קר יש להשרות במקרר עם כל המרכיבים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
הפירות המומלצים לפונץ' קר: תפוחים, אגסים, ענבים ירוקים, מלון, ליצ'י
עשבי תיבול מומלצים להשרייה של פונץ' קר: נענע, קורנית, טימין
רוצים ללמוד להכין משקאות אקזוטיים באווירה כיפית ושמחה?
תגיעו לאחת מסדנאות האלכוהול או סדנאות הקוקטיילים של זיו מנור
בואו נדבר על זה 0522-457843