15 שנים של נסיון וסטנדרטים בינלאומיים
עזרה אישית בתכנון האירוע מא' עד ת'
מתמחים בחיבור בין המשתתפים
מזיגה ישירה לכוס
חצי מגובה כוס גבוהה ממלאים בקרח
מוסיפים 60 מ״ל ליקר אוכמניות
מחזקם עם וודקה איכותית
מוסיים 20 מ״ל סאוור
סוגרים עם שוופס ראשן קר
מקשטים עם נענע טרייה
פרוסות לימון חתוכות לחצי ומונחות בתוך הכוס
שמים בבלנדר 1 ק״ג תותים
מוזגים ליקר אשכולית ורודה עד שהיא
מכסה את גובה התותים
מוסיפים 60 מ״ל סוואר ומפעילים
עד לקבלת מרקם סמיך של ברד
חיזוק עם וודקה לפי הצורך
הצעת הגשה: מוזגים לכוסות יפות
ומזלפים קצפת מעל
מזיגה ישירה לכוס
חצי מגובה כוס גבוהה ממלאים בקרח
מוסיפים 60 מ״ל ליקר אוכמניות
מחזקים עם וודקה איכותית
מוסיים 20 מ״ל סאוור
סוגרים עם שוופס ראשן קר
מקשטים עם נענע טרייה
פרוסות לימון חתוכות לחצי
ומונחות בתוך הכוס
חצי מגובה כוס הבלנד שמים קרח
מוסיפים 60 מ״ל ליקר כרמל
מוסיפים 20 מ״ל טסטר צ׳ויס
מוסיפים 250 גרם גלידה איכותית ריבת חלב
מפעילים את הבלנדר עד לקבלת
מרקם סמיך של ברד
מוזגים לגביעי גלידה
מכינים כתר על גביע הגלידה עם הנוזל
וקוקוס / נס קפה ומוזגים באהבה
דברו איתי